|

Carpaccio med trøffelolie og parmesan

Hvad er carpaccio og dets oprindelse i køkkenet Carpaccio er en klassisk italiensk ret, der typisk består af tyndt skåret råt kød eller fisk, der serveres med forskellige toppings og dressinger. Retten blev først introduceret i Venedig i 1950’erne af restauratør Giuseppe Cipriani, som navngav den efter den italienske maler Vittore Carpaccio, kendt for sine…

|

Carpaccio med fennikel og rucola salat

Hvad er carpaccio og dets oprindelse i Italien Carpaccio er en klassisk italiensk ret, der typisk består af tyndt skåret råt kød eller fisk, der serveres med en række forskellige toppings og dressinger. Retten blev først introduceret i Venedig i 1950’erne af restauratør Giuseppe Cipriani, som navngav den efter den italienske maler Vittore Carpaccio, kendt…

|

Carpaccio med røget laks og olivenolie

Hvad er carpaccio og dets oprindelse i køkkenet Carpaccio er en klassisk italiensk ret, der typisk består af tyndt skåret råt kød eller fisk, der serveres med en dressing og ofte garniture som rucola, parmesan og olivenolie. Retten blev først introduceret i Venedig i 1950’erne af restauratør Giuseppe Cipriani, som navngav den efter den italienske…

|

Carpaccio med tun og avocado kombination

Hvad er carpaccio og dets oprindelse i køkkenet? Carpaccio er en klassisk italiensk ret, der typisk består af meget tyndt skåret råt kød eller fisk, der serveres med en række forskellige toppings og dressinger. Retten blev først introduceret i Venedig i 1950’erne af restauratør Giuseppe Cipriani, som navngav den efter den italienske maler Vittore Carpaccio,…

|

Carpaccio med trøffelolie og parmesanflager

Hvad er carpaccio og dets oprindelse i køkkenet Carpaccio er en klassisk italiensk ret, der typisk består af meget tyndt skåret råt kød eller fisk, der serveres med forskellige toppings og dressinger. Retten blev først introduceret i Venedig i 1950’erne af restauratør Giuseppe Cipriani, som navngav den efter den italienske maler Vittore Carpaccio, kendt for…