|

Carpaccio med laks og citronsaft

Hvad er carpaccio og dets oprindelse i køkkenet Carpaccio er en klassisk italiensk ret, der typisk består af tyndt skåret råt kød eller fisk, der serveres med en dressing. Retten blev først introduceret i Venedig i 1950’erne af restauratør Giuseppe Cipriani. Han navngav retten efter den italienske maler Vittore Carpaccio, hvis værker ofte indeholdt røde…

|

Perfekt carpaccio til middag med tomater

Hvad er carpaccio og hvordan tilberedes det? Carpaccio er en klassisk italiensk ret, der typisk består af meget tyndt skåret råt kød, ofte oksekød, der serveres med en række forskellige toppings og dressinger. Retten blev først introduceret i Venedig i 1950’erne og har siden da vundet popularitet verden over. Den enkle tilberedning og de friske…

|

Klassisk carpaccio opskrift med oksekød

Klassisk carpaccio opskrift med oksekød: En lækker forret Carpaccio er en klassisk italiensk ret, der stammer fra Venedig. Den består typisk af meget tyndt skåret råt oksekød, der serveres med en række lækre toppings. Denne opskrift fokuserer på den klassiske version, hvor oksekødet er i centrum, og de øvrige ingredienser supplerer og fremhæver smagen. For…

|

Carpaccio med trøffelolie og hvidløg

Hvad er carpaccio og dets oprindelse i køkkenet Carpaccio er en klassisk italiensk ret, der typisk består af meget tyndt skåret råt kød eller fisk, der serveres med forskellige toppings og dressinger. Retten blev først introduceret i Venedig i 1950’erne af restauratør Giuseppe Cipriani, som navngav den efter den italienske maler Vittore Carpaccio, kendt for…