|

Carpaccio med trøffelolie og hvidløg

Hvad er carpaccio og dets oprindelse i køkkenet Carpaccio er en klassisk italiensk ret, der typisk består af meget tyndt skåret råt kød eller fisk, der serveres med forskellige toppings og dressinger. Retten blev først introduceret i Venedig i 1950’erne af restauratør Giuseppe Cipriani, som navngav den efter den italienske maler Vittore Carpaccio, kendt for…

|

Carpaccio med svampe og balsamico

Hvad er carpaccio og dets mange variationer Carpaccio er en klassisk italiensk ret, der typisk består af tyndt skåret råt kød eller fisk, der serveres med forskellige toppings og dressinger. Oprindeligt blev retten skabt i Venedig i 1950’erne af restauratør Giuseppe Cipriani, som navngav den efter den italienske maler Vittore Carpaccio, kendt for sine røde…

|

Carpaccio med røget laks og olivenolie

Hvad er carpaccio og dets oprindelse i køkkenet Carpaccio er en klassisk italiensk ret, der typisk består af tyndt skåret råt kød eller fisk, der serveres med en dressing og ofte garniture som rucola, parmesan eller olivenolie. Retten blev først introduceret i Venedig i 1950’erne af restauratør Giuseppe Cipriani, som navngav den efter maleren Vittore…

|

Carpaccio med røget laks og olivenolie

Hvad er carpaccio og dets oprindelse i køkkenet Carpaccio er en klassisk italiensk ret, der typisk består af tyndt skåret råt kød eller fisk, der serveres med en dressing og ofte garniture som rucola, parmesan eller olivenolie. Retten blev først introduceret i Venedig i 1950’erne af restauratør Giuseppe Cipriani, som navngav den efter den italienske…

|

Vegetarisk carpaccio opskrift med grøntsager

Hvad er vegetarisk carpaccio og dens popularitet Vegetarisk carpaccio er en lækker og farverig ret, der typisk laves med friske grøntsager i stedet for kød. Denne ret stammer fra den klassiske italienske carpaccio, som traditionelt er lavet med råt oksekød. Den vegetariske version har dog vundet stor popularitet blandt både vegetarer og kødspisere, da den…